Αθλητισμός|21.10.2020 17:09

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ

Newsroom

Ο κορονοϊός αρχίζει και εισέρχεται απειλητικά (και) στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τούτη τη φορά ένα νέο κρούσμα Covid-19 εντοπίστηκε στον ΠΑΟΚ μετά τα προγραμματισμένα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ομόνοια. Πρόκειται για παίκτη της ομάδας, ο οποίος έχει ήδη απομονωθεί, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και φυσικά δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη (21/10).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι καθησυχαστικοί, επισημαίνοντας πως δεν επηρεάζει την προετοιμασία και τις διαδικασίες του αγώνα δεδομένου πως το περιστατικό έχει αντιμετωπιστεί, έχει απομονωθεί άμεσα και γενικώς ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν ανακοινώνεται, χωρίς πάντως να αποκλείεται ο ίδιος να το γνωστοποιήσει με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί, όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ.

Το κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ ήρθε να προστεθεί στα δέκα που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη, αλλά και στο ένα του Ολυμπιακού, καθώς κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (21/10) έγινε γνωστό πως έχει νοσήσει ο Μαντί Καμαρά.

ΠΑΟΚΚορονοϊός