Αθλητισμός|30.12.2018 11:11

Σιγάλας στο ethnos.gr: «Ο Άρης να βρει τον δρόμο του…»

Θοδωρής Φελάνης

Ο Άρης βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση μετά την νέα ήττα του από την Κύμη με 75-57 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις τάξεις των «κιτρίνων» επικρατεί αναβρασμός, ενώ το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν την διοίκηση της ΚΑΕ να έχει απευθύνει πρόταση στον βετεράνο διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Σιγάλα ώστε να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στην ομάδα.

Το ethnos.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Σιγάλα ο οποίος είπε τα εξής:

«Δεν ξέρω τι έχει γραφεί ή τι έχουν πει για μένα. Είχα στο πρόσφατο παρελθόν μια συνεργασία με τον Άρη εκπροσωπώντας τον στις συνεδριάσεις του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα. Στην πορεία παραιτήθηκα καθώς δεν μπορούσα να ανταποκριθώ έχοντας παράλληλα άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε ότι αφορά τώρα το μέλλον, έχω  μιλήσει κατά καιρούς με τον κ. Γουλιέλμο κι αυτός γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο εγώ θα ήθελα να συνεργαστώ με την ομάδα. Από εκεί και έπειτα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, ο κ. Γουλιέλμος ξέρει. Το θέμα, δεν είναι όμως ο Σιγάλας, το θέμα είναι η ομάδα, είναι ο Άρης, πώς θα βρει τον δρόμο του και πως  θα βγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δεν χρειάζεται ειδικά τώρα να λέμε πολλά. Το επόμενο διάστημα πάντως έχω προγραμματίσει και θα βρίσκομαι για λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη».

Γιώργος ΣιγάλαςΑρης