Αθλητισμός|23.10.2020 11:11

Ευχές Μέσι σε Κριστιάνο Ρονάλντο: «Να αναρρώσει σύντομα - Στην ιστορία η μονομαχία μας»

Newsroom

Κάποτε η αντιπαλότητα του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο άγγιζε τα όρια της αντιπάθειας στον βωμό της ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν, οι δρόμοι των δύο σούπερ σταρ χώρισαν από τα ισπανικά γήπεδα καθώς ο Κριστάνο έπαψε να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, αμφότεροι ωρίμασαν και πλέον βλέπουν πολύ διαφορετικά την κόντρα τους.

Μολονότι δύσκολα θα ξανασμίξουν την ερχόμενη εβδομάδα στο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League λόγω του ότι ο Κριστιάνο έχει νοσήσει με κορονοϊό, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε -με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση- στη διαδικτυακή πλατφόρμα DAZN για τις μεγάλες μάχες που είχε με τον Πορτογάλο σταρ, στον οποίο δεν παρέλειψε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

«Η αντιπαλότητα με τον Κριστιάνο ήταν και είναι ξεχωριστή. Ενα ξεχωριστό δίδυμο που θα μείνει για πάντα. Κράτησε πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να παραμείνεις σε αυτά τα επίπεδα για πολλά χρόνια» είπε αρχικά ο Μέσι και συμπλήρωσε: «Οι ομάδες μας ήταν επίσης απαιτητικές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι δυο μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή η κόντρα που είχαμε για τόσα πολλά χρόνια είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Η μονομαχία μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολύ καλή σε προσωπικό επίπεδο και νομίζω ότι ο κόσμος την απόλαυσε».

Ερωτηθείς για την ιδιαιτερότητα που θα έχει ο επερχόμενος αγώνας της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, εφόσον παίξει ο Κριστιάνο, ο Μέσι απάντησε: «Προφανώς όταν ο Κριστιάνο έπαιζε για τη Ρεάλ τα παιχνίδια ήταν ξεχωριστά. Απέναντί τους πάντοτε είναι (ξεχωριστά) αλλά με τον Κριστιάνο στο γήπεδο είχαν ιδιαίτερη σημασία. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και τώρα βλέπουμε τις σημερινές μας προκλήσεις» και πρόσθεσε: «Την Τετάρτη θα υπάρξει αυτή η πρόκληση. Και ελπίζουμε ότι ο Κριστιάνο θα είναι εκεί και σύντομα θα αναρρώσει από τον κορονοϊό»

ποδόσφαιροΚορονοϊόςΛιονέλ ΜέσιΜπαρτσελόναΚριστιάνο ΡονάλντοΓιουβέντους