Συνάντηση FIFA/UEFA και Κλάτενμπεργκ με Big 4 και Γεραπετρίτη
NewsroomΣυνάντηση με το Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA που συνοδευόταν και από τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο επικεφαλής της διεθνούς αντιπροσωπείας και διευθυντής του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς είχε συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Μάκη Γκαγκάτση, στους οποίους παρουσιάστηκε επίσημα και ο Αγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ, ενώ υπήρξε συνάντηση και του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τα στελέχη των διεθνών ομοσπονδιών.
Η ΕΠΟ αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση που έδωσε στη δημοσιότητα: «Αντιπροσωπεία των FIFA και UΕFA, αποτελούμενη από τον Διευθυντή Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς, τον Υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Μάριο Γεωργίου και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA και UΕFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Οι εκπρόσωποι των FIFA και UΕFA, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA-UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, είχαν μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο, με τον οποίο συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, καθώς και θέματα που αφορούν στις διαδικασίες για την επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο., η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 23 Νοεμβρίου 2020.
Στο πλαίσιό της οργανώθηκε επίσης και η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μάρκ Κλάτενμπεργκ στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ που μετείχαν στη διαδικασία επιλογής του.
Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών συναντήθηκαν με τους κ.κ. Δημήτρη Μελισσανίδη (ΠΑΕ ΑΕΚ), Ευάγγελο Μαρινάκη (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Ιωάννη Αλαφούζο (ΠΑΕ Παναθηναϊκό) και Χρυσόστομο Γκαγκάτση (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς επίσης και με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ παρακολούθησαν τον αγώνα του UEFA Champions League Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και τον αγώνα του UEFA Europa League ΠΑΟΚ-Ομόνοια».
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»