Αθλητισμός|19.02.2021 19:28

Ανανέωσε με Σεμέδο ο Ολυμπιακός μέχρι το 2024

Newsroom

Ενα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά σίριαλ της σεζόν φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο Ρούμπεν Σεμέδο «δένει» στο Λιμάνι, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM. Μάλιστα, οι οικονομικοί όροι του deal θα είναι επίσης βελτιωμένοι για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πλέον κατά πληροφορίες θα λαμβάνει περί το 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, θα έχει δηλαδή αύξηση αποδοχών κατά περίπου 500 χιλιάδες ευρώ!

Σημειωτέον ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, με τη Μπενφίκα να εκδηλώνει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον από τις ομάδες που κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι και ο Πέδρο Μαρτίνς έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας, αφού αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της την τελευταία διετία.

Λίγο αργότερα την είδηση... επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα social media ο Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε repost τη δημοσίευση ιστοσελίδας για επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024.

ΟλυμπιακόςΡούμπεν Σεμέδοποδόσφαιρο