Αθλητισμός|24.10.2020 21:44

Basket League: Ο Ηρακλής επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ, ιστορική νίκη για Τρικούπη, κέρδισαν ΑΕΚ, Περιστέρι

Newsroom

H ιστορική, πρώτη νίκη στην Basket League του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου, με 73-70 επί του Άρη, στο κλειστό του Αγρινίου ξεχώρισε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ο Ντεβόντε Γκριν ευστόχησε σε τρίποντο στη λήξη κι η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου πήρε ένα περιπετειώδες παιχνίδι, με διαρκείς ανατροπές αλλά και διακοπές… ρεύματος!

Σπουδαία νίκη πήρε και ο Ηρακλής στο πιο σπουδαίο ματς της ημέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Καλύτερος, πιο έτοιμος, πιο ήρεμος και πιο γεμάτος ο Ηρακλής με τρεις παίκτες στους 13 πόντους (Καββαδά, Μουρ, Σαγκς), μεγάλο πλουραλισμό και στις δύο πλευρές του παρκέ, επικράτησε με 75-57 του ανέτοιμου και αγχωμένου ΠΑΟΚ, για τον οποίο ξεχώρισε μόνο ο Λοβ (16π.).

Στο «Σοφία Μπεφόν» του Π.Φαλήρου η ΑΕΚ έκανε 17-0 σερί στα τελευταία 5:51 και νίκησε εκτός έδρας με 81-68 τον Ιωνικό, ενώ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση το Περιστέρι νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 84-81.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λάρισα στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ ο αγώνας Λαύριο-Προμηθέας Πάτρας αναβλήθηκε λόγω της ύπαρξης τεσσάρων κρουσμάτων COVID-19 στην γηπεδούχο ομάδα.

ΠΑΟΚΑΕΚBasket LeagueΠεριστέριΗρακλής