Αθλητισμός|25.10.2020 18:34

Αστέρας λαμπρός νίκησε τον ΟΦΗ με τον αξιόπιστο Μπαράλες να σκοράρει ξανά

Newsroom

Με το πόδι πατημένο στο... γκάζι συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε και του ΟΦΗ με 1-0 χάρη στον Χερόνιμο Μπαράλες και σκαρφάλωσε στην κορυφαία τριάδα της βαθμολογίας έχοντας δέκα βαθμούς σε πέντε αγώνες. Τη διαφορά στο ματς έκανε ο Αργεντινός φορ, ο οποίος κέρδισε πέναλτι, ευστόχησε στην εκτέλεσή του, πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-0) και κέρδισε και την αποβολή του Σελίμοβιτς...

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 70', οπότε ο Σελίμοβιτς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπαράλες, ο οποίος δεν λάθεψε στην εκτέλεση πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για τον Αστέρα. Ηταν το 15ο σερί εύστοχο πέναλτι του αξιόπιστου Αργεντινού στράικερ, ο οποίος έφτασε τα 49 γκολ στη Super League, τα επτά εκ των οποίων απέναντι στον ΟΦΗ!

Και τέσσερα λεπτά αργότερα ουσιαστικά τελείωσε το ματς καθώς ο Σελίμοβιτς έχασε την ψυχραιμία του, έσπρωξε με δύναμη τον Μπαράλες και τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει την κρητική ομάδα με δέκα παίκτες στο γήπεδο.

Αστέρας (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ, (52' Μουνάφο) Βαλιέντε (69' Ιγκλέσιας), Ριέρα (52' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (69' Ρετζίς), Μπαράλες, Τίλικα (90' Γκόμες).

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (66' Λυμπεράκης), Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί (38' Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο, Στούρτζεον, Γιάννου (65' Γρίβας).

Αστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροΧερόνιμο ΜπαράλεςSuperLeagueΟΦΗ