Αθλητισμός|25.10.2020 17:19

Κυρίαρχη η Κ19 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League Κ-19, χάρη σε γκολ του Παναγιώτου κι έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε ένα παιχνίδι που το άγχος υπερκάλυψε το ταλέντο, οι πρωτοπόροι της Super League K-19, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για να μείνει ένας εκ των δύο μόνος στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία ήταν αυτός που πέτυχε το ζητούμενο, με τον Παναγιώτου να σκοράρει στο 73' με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Κωνσταντέλια, και με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει το »έξι στα έξι» φέτος. Από τις λιγοστές φάσεις του αγώνα, ξεχώρισε το δοκάρι του Λιάτσου για τον Ολυμπιακό στο 58ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες είχαν αμυντικό προσανατολισμό - αλλά σε καμία περίπτωση παθητικό ρόλο - σε αρκετά σημεία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους 22 βασικούς, μόνον οι Καραργύρης, Μπέλιτς και Τσέλιος (και οι τρεις του Ολυμπιακού) έχουν αγωνιστεί έστω και μία φορά με την ανδρική ομάδα του συλλόγου τους.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τάχατος (78' Δαρέλας), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής (54' Κουντεντάκης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (78' Πιπιλιάρης), Πανίδης (64' Κιτσάκης), Γκορτεζιάνι.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Φρέρης, Ντόι, Χριστοφιλόπουλος (82' Σαπουντζής), Κατσογιάννης (79' Χαϊκάλης), Μαυρουδής, Κίτσος, Μπέλιτς, Σταμούλης, Λιάτσος (82' Αρσενίδης), Τσέλιος (68' Κασέμι).

Συγχαρητήρια από Γιώργο Σαββίδη

Μετά τη σπουδαία νίκη, ο Γιώργος Σαββίδης μοίρασε συγχαρητήρια στην Κ19 του ΠΑΟΚ αλλά και στους μικρούς του Ολυμπιακού, ενώ έκανε ειδική μνεία στον προπονητή του Δικεφάλου Πάμπλο Γκαρσία. «Και οι δύο ομάδες ήταν καλές, σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζετε πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Μπράβο κόουτς» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: SDNA

ποδόσφαιροΚ19SuperLeagueΠΑΟΚΟλυμπιακός