Αθλητισμός|26.10.2020 18:19

Ολυμπιακός: Mε Σισέ αντί Μπα, που έμεινε στην Αθήνα, κόντρα στην Πόρτο

Newsroom

Αυξάνονται τα προβλήματα του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Μετά τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω κορονοϊού από την περασμένη εβδομάδα (έχασε το ματς με τη Μαρσέιγ), νοκ άουτ τέθηκε και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία με την υπόλοιπη αποστολή των Ερυθρόλευκων.

Τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, καθώς πρόκειται για παίκτη βασικό και αναντικατάστατο για τους Πειραιώτες, αναμένεται να πάρει στο κέντρο της άμυνας ο Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο. Κατά τα άλλα, ελάχιστες είναι οι αλλαγές που προσανατολίζεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Πόρτο συγκριτικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μαρσέιγ. Οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα είναι οι: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί, ενώ θέση διεκδικεί και ο Φορτούνης.

Παράλληλα, μαζί με τον Μπα στην Ελλάδα παρέμεινε και δεν ταξίδεψε με τους Πειραιώτες στην Πορτογαλία και ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος πάντως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου κόουτς.

Ουσεϊνού ΜπαChampions LeagueΠάπε ΣισέΟλυμπιακόςΠόρτο