Αθλητισμός|27.10.2020 17:01

Πόρτο - Ολυμπιακός: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στη «φωλιά των Δράκων»

Newsroom

Η δεύτερη μεγάλη πρόκληση της νέας σεζόν έφτασε για τον Ολυμπιακό που φιλοξενείται στην Πορτογαλία από την Πόρτο (22.00, Cosmote Sport 2) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μετά τη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Μαρσέιγ χάρη στο γκολ του Χασάν στο φινάλε, οι πρωταθλητές Ελλάδας δοκιμάζονται στο «Ντραγκάο» έχοντας ως στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει σημαντικά τα πλάνα του σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής και θα διατηρήσει το 4-2-3-1. Μοναδική αλλαγή αναμένεται να είναι ο Σισέ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μπα που έμεινε στην Αθήνα λόγω κορονοϊού. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει και τον Καμαρά που επίσης είχε νοσήσει πριν από το ματς με τη Μαρσέιγ.

Ως εκ τούτου, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Σα, με τον Ραφίνια δεξιό μπακ, τον Χολέμπας αριστερό και δίδυμο στόπερ τους Σισέ και Σεμέδο. Σε ρόλο αμυντικών χάφ οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, στα άκρα οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και ο Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Ελ Αραμπί, ενώ θέση διεκδικεί και ο Φορτούνης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να αρχίσει το παιχνίδι με τους: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.

ΠόρτοΟλυμπιακόςποδόσφαιρο