Αθλητισμός|29.10.2020 20:04

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Newsroom

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Τρίτη (27/10) πως ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό, ενώ δυο ημέρες αργότερα (29/10) έκαναν γνωστό πως υπάρχει και δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπως έδειξαν τα τεστ που έγιναν μετά το πρώτο κρούσμα.

Στον Παναθηναϊκό ανησυχούσαν για έξαρση κρουσμάτων δεδομένου ότι το πρώτο μέλος της ομάδας είχε έρθει σε απροστάτευτη επαφή με τους παίκτες και τους προπονητές στην προπόνηση της Δευτέρας (26/10). Γι' αυτό άλλωστε η αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναβλήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό σε COVID-19. Ολα τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/10) σε νέα τεστ για τον COVID-19 από τα αποτελέσματα των οποίων προέκυψε και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ».

ΚορονοϊόςΠαναθηναϊκόςμπάσκετ