Αθλητισμός|29.10.2020 22:59

Στιβ Κερ κατά Ντόναλντ Τραμπ: Καμία επιχείρηση στις ΗΠΑ δεν θα τον προσλάμβανε

Newsroom

Ο κόσμος του NBA συστηματικά και σταθερά αντιτίθεται σε όσα πρεσβεύει ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να απαξιώσει την μπασκετική λίγκα, η οποία πλήττει σε μεγάλο βαθμό το προφίλ του καθώς ουκ ολίγοι αθλητές και προπονητές εκφράζονται ανοιχτά εις βάρος του Αμερικανού προέδρου. Ιδίως το τελευταίο διάστημα, κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές στις ΗΠΑ, οι φωνές εις βάρος του Τραμπ ολοένα και αυξάνονται σε μια προσπάθεια για να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Αμερικανοί να σπεύσουν στις κάλπες και να μην ψηφίσουν τον νυν πρόεδρο.

Ο Στιβ Κερ, άλλοτε πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς και νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους οποίους έχει κατακτήσει τρία δαχτυλίδια την τελευταία εξαετία, ουδέποτε έκρυψε την αντιπάθειά του για τον Αμερικανό πρόεδρο. Τούτη τη φορά επανήλθε με ένα ακόμη καυστικό σχόλιο εις βάρος του υπενθυμίζοντας τα παραπτώματά του, ενώ σχολίασε πως καμία επιχείρηση στις ΗΠΑ δεν θα προσλάμβανε τον Τραμπ!

«Αν ο Τραμπ ζητούσε δουλειά σε οποιαδήποτε εταιρεία στις ΗΠΑ, το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού θα αρνείτο να τον προσλάβει. Εχει εις βάρος του 26 υποθέσεις με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, 6 πτωχεύσεις, αμέτρητες μηνύσεις εναντίον του και αμέτρητες κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάθος δεκαετιών. Παρ' όλα αυτά δεν έχουμε πρόβλημα να τον προσλάβουμε για πρόεδρο; Σκεφτείτε το προτού ψηφίσετε», έγραψε στο Twitter ο Στιβ Κερ.

T

εκλογές ΗΠΑΣτιβ ΚερΝτόναλντ Τραμπ