Αθλητισμός|30.10.2020 23:04
Euroleague: Ήττα για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ από την Εφές
NewsroomΤην ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με 84-79 από την Εφές για την 6η αγωνιστική της Euroelague. Πρόκειται για τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας απώλειά του και τρίτη στο σύνολο της εφετινής διοργάνωσης.
Ετσι η τουρκική ομάδα γίνεται η δεύτερη, μετά τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην πρεμιέρα, που περνά νικηφόρα από το «σπίτι» των Πειραιωτών. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Αναντολού Εφές, που πανηγύρισε τη δεύτερη εφετινή επιτυχία της, ήταν ο Σέιν Λάρκιν (15π.), ο οποίος στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρήκε ρυθμό στο τελευταίο δεκάλεπτο, οδηγώντας την ομάδα του στο «διπλό».
Τα δεκάλεπτα: 26-29, 38-44, 57-63, 79-84.
Διαβάστε ακόμη
- Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή της βενζίνης στο τέλος Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Τα ανύπαρκτα μέτρα για τη νέα ακρίβεια, τρεις δηλώσεις που δεν έκαναν Μακρόν - Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης και οι ελιγμοί του Άδωνι για τις παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ
- Το παρασκήνιο της τριμερούς στην Κύπρο: Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Μακρόν - Χριστοδουλίδης
- ΕΟΔΥ: Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι μετά τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες για επίθεση - Οι αιχμές και η παρότρυνση