Αθλητισμός|31.10.2020 09:59

Σαν... Κυριακή η Super League: Με τέσσερις αγώνες το μενού του Σαββάτου

Newsroom

Με Κυριακή μοιάζει ποδοσφαιρικά η σημερινή (31/10) μέρα καθώς το μενού για την 7η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες σε αντίθεση με την Κυριακή (1/11) οπότε θα διεξαχθούν μόλις τρία ματς. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Λαμία, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο θεσσαλικό ντέρμπι ο Βόλος θα παίξει με την ΑΕΛ.

Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας πραγματοποιείται στις 19.30 στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου οι «πράσινοι» δεν έχουν νικήσει ποτέ στα χρόνια που η τοπική ομάδα βρίσκεται στη Super League! Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ που στοχεύει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους» χωρίς τον τιμωρημένο Χατζηστραβό, αλλά και τους Προβυδάκη, Βασιλόγιαννη, Βασιλακάκη, Νιάσε που έμειναν εκτός αποστολής με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται. Επίσης στην πρώτη της νίκη στοχεύει και η ομάδα του Λάζλο Μπολόνι, η οποία είναι χωρίς νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Βιγιαφάνιες, αλλά και ο Σαβιέρ, σ' αντίθεση με τους Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδη, Χατζηθεοδωρίδη, Αγιούμπ, Μπουζούκη, Μαυρομάτη που έμειναν εκτός καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους όπως και ο κλινήρης Αντονίτο.

Νωρίτερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία στοχεύει στο τέσσερα στα τέσσερα εντός έδρας, θα αγωνιστεί κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» χωρίς τον Ραφίνια που έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες, αλλά και τους Καμαρά, Μπα, Σουντανί που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και τους Τζολάκη, Βρουσάι. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Μπρούμα και Τιάγκο Σίλβα. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, το οποίο στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τραυματίες Κότσαρη, Χουχούμη, αλλά και τους Τσαμπούρη, Ντάουντα που έμειναν εκτός αποστολής.

Στις 17.15 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη στην έδρα της, θα αγωνιστεί κόντρα στους Ηπειρώτες χωρίς τον τραυματία Γκάλο, αλλά και τους Μουνίθ, Ραμπέλο που έμειναν εκτός αποστολής. Σ' ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία στοχεύει στο δεύτερο της θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της, θα αγωνιστεί απέναντι στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων χωρίς τους τραυματίες Κάστρο, Σιόντη και Κρίζμαν.

Την ίδια ώρα στο Βόλο, η τοπική ομάδα υποδέχεται στο θεσσαλικό ντέρμπι την ΑΕΛ. Οι «κυανέρυθροι» του Άνχελ Λόπεθ που βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και στοχεύουν στην δεύτερη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Τέκιο και τον ανέτοιμο Γέντρισεκ. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Περέα. Όσον αφορά τους «βυσσινί» του Μιχάλη Γρηγορίου που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς νίκη εκτός πλάνων του για το συγκεκριμένο ματς έχουν τεθεί οι Αλί Γκαζάλ, Τρούγιτς, αλλά και ο μακροχρόνια απών Νούνιτς, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ντουρμισάι και Μιχαήλ.

Πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15.00 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης (Novasports 2)

17.15 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)

17.15 Βόλος - Λάρισα (Novasports 3)

19.30 Λαμία - Παναθηναϊκός (Novasports 2)

Βαθμολογία

Λαμία ΠΑΕΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςSuperLeagueΑπόλλων Σμύρνης