Αθλητισμός|31.10.2020 21:49

Basket League: Δεύτερη σερί νίκη για ΑΕΚ, Περιστέρι και Μεσολόγγι

Newsroom

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην Basket League η ΑΕΚ, το Περιστέρι και το νεοφώτιστο Μεσολόγγι που έχει αρχίσει εντυπωσιακά την πορεία του στη μεγάλη μπασκετική κατηγορία.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α1 Ανδρών και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε το Μεσολόγγι. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου πέρασε νικηφόρα από το Κ.Γ. Καλλιθέας, επικρατώντας με 77-66 του Κολοσσού, τον οποίο υποχρέωσε στη δεύτερη εφετινή απώλεια του.

Λίγο αργότερα, το Περιστέρι έκανε το «δύο στα δύο» καθώς επικράτησε με 80-75 του Ιωνικού στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», σημειώνοντας το πρώτο του «διπλό» στη Basket league και δίνοντας συνέχεια στο αήττητο του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντιθέτως, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την ομάδα του Στέργιου Κουφού, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στο 32' με δεύτερη τεχνική ποινή.

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία του σαββατιάτικου προγράμματος της Basket League η ΑΕΚ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η Ένωση επικράτησε άνετα στο ΟΑΚΑ με 87-68 της Λάρισας υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στη δεύτερη εφετινή απώλεια τους.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Γιανίκ Μορέιρα με 20 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του αναδείχθηκαν οι Κιθ Λάνγκφορντ (16π.), Λίνος Χρυσικόπουλος (13π.), Ματ Λοτζέσκι (13π.) και Δημήτρης Μαυροειδής. Από τη Λάρισα ξεχώρισε ο Σακίλ Γκούντγουϊν με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

μπάσκετΜεσολόγγιΛάρισα ΚΑΕΑΕΚBasket LeagueΚολοσσός ΡόδουΙωνικός ΝικαίαςΠεριστέρι ΚΑΕ