Αθλητισμός|01.11.2020 18:52

Serie A: Τρομερό ανάποδο ψαλίδι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, διπλό χτύπημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον κορονοϊό

Newsroom

Οι δύο σούπερ σταρ της ιταλικής Serie A έκαναν πράματα και θάματα επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά τα διαμάντια είναι παντοτινά. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έβαλε (ξανά) φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι στην εκτός έδρας επικράτηση της Μίλαν επί της Ουντινέζε που διατήρησε τους Ροσονέρι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μόλις ανάρρωσε από τον κορονοϊό επέστρεψε στο γήπεδο και... έσωσε τη Γιουβέντους από νέα γκέλα από τη Σπέτσια σκοράροντας δύο φορές!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε ασίστ και σκόραρε με ένα απίθανο ψαλίδι για να περάσει η Μίλαν από την Ουντινέζε (1-2) και να πάει στο +5 από την Ιντερ. Ο μυθικός Σουηδός έγινε μόλις ο τρίτος της τελευταίας 25ετίας που βρίσκει δίχτυα σε έξι σερί ματς πρωταθλήματος μετά από τον Αντρέι Σεβτσένκο το 2001 και τον… εαυτό του το 2012. Οι Μιλανέζοι παρέμειναν για ακόμη μια αγωνιστική στην κορυφή καθώς εκμεταλλεύτηκε το 2-2 της Ιντερ με την Πάρμα.

Ο Ibra στο 18’ κατέβασε και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Κεσί, ο οποίος με τρομερό τελείωμα οριζόντιο-και-μέσα έκανε το 0-1. Στο 46' ο Ρομανιόλι έκανε πέναλτι και ο Ντε Πάουλ νίκησε τον Ντοναρούμα από τα 11 βήματα. Ωστόσο, ο Ζλάταν είχε να πει την τελευταία κουβέντα στο 83’ οπότε με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι χάρισε στην ομάδα του ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.

Λίγο αργότερα, η Γιουβέντους για πρώτη φορά μετά τις 20 Σεπτεμβρίου πανηγύρισε νίκη στη Serie A επικρατώντας 4-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Σπέτσια. Οι Μπιανκονέρι έφτασαν τους 12 βαθμούς, όμως στο γήπεδο είχαν να πάρουν τρίποντο για περισσότερο από έναν μήνα, αφού κόντρα στην Νάπολι κέρδισαν στα χαρτιά. Για να το καταφέρουν όμως χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο Κριστιάνο. 

Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Μοράτα, ο οποίος έπειτα από τρία ακυρωμένα γκολ στο Champions League, τούτη τη φορά είδε το VAR να του... επιτρέπει να σκοράρει. Η Σπέτσια αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Πομπέγκα στο 32' κλείνοντας το ημίχρονο στο 1-1. Και τότε ρίχθηκε στη μάχη ο CR7, ο οποίος άφησε πίσω τον κορονοϊό παίρνοντας τη θέση του Ντιμπάλα στο 56'. Και 126 δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε (1-2) περνώντας και τον τερματοφύλακα.

Ο Αντριέν Ραμπιό με σλάλομ και τελείωμα με το δεξί στο 67' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, για να διαμορφώσει ο Κριστιάνο στο 76' το τελικό 1-4 με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα!

Ζλάταν ΙμπραΐμοβιτςΓιουβέντουςΜίλανSerie AΚριστιάνο Ρονάλντο