Αθλητισμός|01.11.2020 22:10

H βαθμολογία της Super League: Πρώτος ο Αρης, από κοντά Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Newsroom

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League τον Αρη που πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του. Οι Κίτρινοι, οι οποίοι έχουν δώσει έξι αγώνες σε επτά αγωνιστικές, είναι αήττητοι και βρίσκονται στο +3 από τον Ολυμπιακό που όμως έχει πέντε παιχνίδια καθώς εκκρεμούν τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Οι Δικέφαλοι (που έχουν από έξι παιχνίδια) με τις σημαντικές νίκες που πέτυχαν επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 2-1 και επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 3-1, αντιστοίχως, έκαναν πολύ σημαντικό βαθμολογικό βήμα καθώς επανήλθαν σε τροχιά κορυφής.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην επερχόμενη 8η αγωνιστική, εκεί όπου ο Αρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο Κλ. Βικελίδης στο ντέρμπι της εβδομάδας. Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Απόλλωνα, ενώ ο Παναθηναϊκός που μεσοβδόμαδα θα παίξει με τον Απόλλωνα σε εξ αναβολής αγώνα, θα έχει δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του με τον Ατρόμητο με στόχο να αφήσει πίσω του την κακή εκκίνηση...

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική

ΑρηςSuper LeagueΠΑΟΚΑΕΚΟλυμπιακός