Υγειονομική βόμβα κορονοϊού ο Άγιαξ: 11 παίκτες θετικοί στον ιό
NewsroomΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι όλο το ολλανδικό ποδόσφαιρο αφού μετά τα μαζικά κρούσματα κορονοϊού σε Αϊντχόφεν και Άλκμααρ, τώρα ήρθε η σειρά του Άγιαξ.
Ο Αίαντας θα ταξιδέψει μόλις με 17 ετοιμοπόλεμους παίκτες για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Δανία με την Μίντιλαντ για το Champions League, αφού τα τελευταία τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες της πρώτης ομάδας και της ομάδας νέων έδειξαν 11 θετικά κρούσματα στον κορονοϊό.
Ο Αίαντας ενημέρωσε την UEFA, αλλά δεν έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που είναι θετικοί, αφού περιμένει και τα επαναληπτικά τεστ για να επιβεβαιώσει την αρχική γνωμάτευση.
Πάντως από τα ονόματα που απαρτίζουν την 17μελή αποστολή εύκολα μπορεί να εξάγει κανείς το συμπέρασμα ότι οι απουσίες των Ονανά, Στεκέλενμπουργκ, Γκράβενμπερχ, Κλάασεν, Λαμπιάντ και Τάντιτς πρέπει να σχετίζονται με τα θετικά κρούσματα Covid-19 εντός του συλλόγου.
Πηγή: sdna.gr
- Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- «Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή