Αθλητισμός|02.11.2020 22:39

Μαρτίνς: «Ο Φορτούνης είπε ότι δεν μπορεί να προπονηθεί»

Newsroom

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μάντσεστερ όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Champions League με τη Σίτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του πολύτιμου Μαντί Καμαρά, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό. Αντιθέτως, έχει τεθεί νοκ άουτ ο Κώστας Φορτούνης για τον οποίο ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός αποστολής από τη στιγμή που τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προπονηθεί. «Πριν από την προπόνηση μου είπε πως δεν μπορούσε να προπονηθεί και γι' αυτό τον άφησα εκτός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για το παιχνίδι με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.  

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για κάτι μεγάλο απέναντι στη Σίτι:«Εχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό που σταματήσαμε από εκεί».

Για το αν θα δείξει κάτι διαφορετικό από το ματς με την Πόρτο: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά από την Πόρτο. Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε κατοχή, ευκαιρίες και κάναμε κάποια λάθη. Αύριο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί».

Για τον Μπουχαλάκη και τον αποκλεισμό του Φορτούνη: «Ο Μπουχαλάκης θα δούμε πως θα πάει στην προπόνηση και τι θα γίνει. Εχουμε ακόμα μία προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες. Ο Φορτούνης πριν από την προπόνηση μου είπε πως δεν μπορούσε να προπονηθεί και για αυτό τον άφησα εκτός».

Για τον Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει: «Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος δύσκολος. Θα παίξουμε με αποφασιστικότητα, κουράγιο, πνευματική δύναμη και υπομονή. Ο Μαντί είναι εδώ γιατί μας έχει δείξει πως είναι έτοιμος για να αγωνιστεί».

Καμαρά: «Ενιωθα κούραση με τον κορονοϊό»

Από την πλευρά του, ο Καμαρά, είπε για το πώς έζησε την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Με τον κορονοϊό τις δυο πρώτες ημέρες ένιωθα κούραση. Μετά ένιωσα καλύτερα και έκανα προπονήσεις με την ομάδα. Τώρα νιώθω έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το εάν μπορεί να κάνει το... θαύμα όπως με την Άρσεναλ: «Εμείς έχουμε έρθει για να σκεφτούμε το αυριανό ματς. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρυσι. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Αν πάρουμε τρεις βαθμούς θα είναι κάτι φανταστικό και τέλειο για εμάς. Εδώ έχουμε έρθει για να κερδίσουμε βαθμούς. Δεν βλέπουμε ότι ήρθαμε για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε βαθμούς».

Champions LeagueΠέδρο ΜαρτίνςΜάντσεστερ ΣίτιΚώστας ΦορτούνηςΟλυμπιακός