Αθλητισμός|04.11.2020 16:59

Super League: Οριστικά στη Λαμία το Αρης - ΑΕΚ

Newsroom

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω του lockdown για τον κορονοϊό έφεραν λουκέτο σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα (πλην των ευρωπαϊκών αγώνων). Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή (8/11) στο Κλ. Βικελίδης για την 8η αγωνιστική της Super League μεταφέρεται στο γήπεδο της Λαμίας.

Αρχικά εξετάστηκε η περίπτωση του Βόλου όπως επίσης και των Ιωαννίνων. Η πρωτεύουσα της Μαγνησίας αποκλείστηκε καθώς βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ το γήπεδο «Ζωσιμάδες» στα Γιάννινα (η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει ο Αρης) δεν ήταν διαθέσιμο καθώς υπάρχει προγραμματισμένο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (7/11). Προκειμένου λοιπόν να μην αναβληθεί το ματς και για να μην υπάρξει πρόβλημα στο καλεντάρι της Super League αποφασίστηκε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αναφέρει:  «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Λαμίας "Αθ. Διάκος" την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30».

ΑΕΚSuperLeagueΘεσσαλονίκηlockdownΚορονοϊόςποδόσφαιροΑρης