Αθλητισμός|05.11.2020 16:53

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη κλήση για Γιακουμάκη, επιστροφή Τσιμίκα

Newsroom

Ενα νέο πρόσωπο και δύο επιστροφές περιλαμβάνουν οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν 'τ Σχιπ στην Εθνική ποδοσφαίρου για τα τρία επερχόμενα παιχνίδια με Κύπρο, Μολδαβία και Σλοβενία. Ο Ολλανδός κόουτς για πρώτη φορά καλεί στη Γαλανόλευκη τον φορμαρισμένο Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος εντυπωσιάζει στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φένλο, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Τσιμίκας, όπως και ο Χάρης Μαυρίας, ως μια επιπλέον λύση για το δεξί άκρο της άμυνας ελλείψει και του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό γι' αυτό κι ο Φαν 'τ Σχιπ επέλεξε για τα δεξιά τον Ρότα και τον Μαυρία. Από τις κλήσεις για το φιλικό με την Κύπρο (11/11) και τους αγώνες με Μολδαβία (15/11), Σλοβενία (18/11) για το Nations League απουσιάζουν ο τραυματίας Σταφυλίδης, ο Σιόβας, ο οποίος κατά δήλωση του προπονητή έχει τεθεί εκτός ομάδας και οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος που σταθερά βρίσκονται εκτός πλάνων.

Η αποστολή της Εθνικής

Αναλυτικά στην Εθνική ομάδα κλήθηκαν οι: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Nations LeagueΓιώργος Γιακουμάκηςεθνική ΕλλάδαςΕθνική ομάδαΚώστας ΤσιμίκαςΤζον Φαν 'τ Σχιπ