Αθλητισμός|05.11.2020 17:47

Κούκοτς για Ρόντμαν: «Παρήγγειλε 40 σφηνάκια βότκας και 10 μπύρες, έκανα 10 μέρες για να συνέλθω»

Newsroom

Βιβλία ολόκληρα μπορούν να γραφτούν για τις περιπέτειες του απροσάρμοστου και ιδιόρρυθμου Ντένις Ρόντμαν εντός και (κυρίως) εκτός γηπέδων. Κι είναι τόσες πολλές οι ιστορίες που συνοδεύουν τον άλλοτε σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς, που ακόμη και 25 χρόνια μετά ακούγονται για πρώτη φορά και καταδεικνύουν το μέγεθος της έξαλλης ζωής που έκανε ο «Worm» στα χρόνια που μεσουρανούσε στα παρκέ.

Ο Κροάτης, άλλοτε συμπαίκτης του στους θρυλικούς Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, Τόνι Κούκοτς, έφερε στο προσκήνιο μια άγνωστη και... απλή στιγμή της καθημερινότητας του Ρόντμαν εκείνα τα χρόνια. Θυμήθηκε τη μία (και τελευταία) φορά που βγήκε παρέα με τον Ρόντμαν κι άλλα δύο άτομα για... ένα ποτό. Και ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του NBA αντί για ένα ποτό άρχισε την παραγγελία με 40 σφηνάκια βότκας και 10 μπύρες, ενώ παράλληλα κέρασε και όλο το μαγαζί φαγητό και ποτό!

«Ημασταν τέσσερα άτομα και το πρώτο πράγμα που έκανε ο Ντένις, ήταν να παραγγείλει για να πιούμε 40 σφηνάκια βότκας και 10 μπύρες. Τον ρώτησα αν περίμενε κι άλλα άτομα και μου απάντησε πως ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε το μπαρ ανοικτό. Οσοι βρίσκονταν εκεί, πήραν δωρεάν φαγητό και ποτά, όλα κερασμένα απ' τον Ρόντμαν. Αυτό το έκανα μόνο μια φορά μαζί του, αφού μετά το πάρτι, χρειάστηκα δέκα ημέρες για να συνέλθω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κούκοτς.

Τόνι ΚούκοτςΣικάγο ΜπουλςΝτένις ΡόντμανNBA