Αθλητισμός|06.11.2020 00:22

Super League: 15 κρούσματα κορονοϊού στον Βόλο - Η μισή ομάδα σε καραντίνα

Newsroom

Τα δύο κρούσματα κορονοϊού έγιναν, οχτώ και τα οχτώ έγιναν δεκαπέντε! Τόσα είναι τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου που έχουν νοσήσει με Covid-19. Αρχικά ανακοινώθηκαν δύο κρούσματα, στη συνέχεια άλλα οχτώ και περίπου τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι περίπου η μισή ομάδα έχει τεθεί σε καραντίνα. Πρόκειται για δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού τιμ και του διοικητικού προσωπικού. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Super League που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 7/11.

Ηδη η θεσσαλική ομάδα έχει ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που αναμένεται να εκδώσει και επίσημα της ανακοίνωση της αναβολής δεδομένου ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, εφόσον υπάρξουν τουλάχιστον τρία κρούσματα η αναμέτρηση που ακολουθεί αναβάλλεται.

Αναλυτικά η πιο πρόσφατη ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από νεότερη εξέλιξη η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορονοϊό, διαγνώστηκαν θετικοί δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού. Ολα τα μέλη της ΠΑΕ Βόλος που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση, ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Σούπερ Λίγκα για τα αποτελέσματα των τεστ».

Σημειωτέον ότι τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που δεν νοσούν, θα υποβληθούν σε νέα τεστ για να διαπιστωθεί αν η διασπορά έχει περιοριστεί στα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Αστέρας ΤρίποληςΚορονοϊόςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ