Αθλητισμός|09.11.2020 00:18

Serie A: Ζωντανή από 0-2 η Μίλαν, παρέμεινε πρώτη και αήττητη

Newsroom

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει νωρίς 0-2 από την Ελλάς Βερόνα, όμως παρά την γκίνια και την αστοχία με χαμένο πέναλτι και δοκάρι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε στο 93’ διατηρώντας το αήττητο για τους Ροσονέρι (2-2) που παρέμειναν στην κορυφή της Serie A.

Μετά τις ισοπαλίες στους αγώνες των Γιουβέντους και Ιντερ, η Μίλαν είχε την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά στο +6 και το +7 αντίστοιχα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Αντίθετα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι χρειάστηκε το 90’ για να αποφύγει την πρώτη φετινή ήττα της στην Serie A, με τον Ζλάταν να είναι ωραίος αλλά και μοιραίος νωρίτερα. Στο +2 από τη δεύτερη Σασουόλο είναι η Μίλαν και στο +3 από την τρίτη, Νάπολι.

Πριν καλά-καλά «ξυπνήσουν», οι παίκτες της Μίλαν βρέθηκαν να χάνουν 0-2. Στο 6’ ο Μπάρακ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά ύστερα από κόρνερ και δοκάρι και στο 19’ ο Ζαγκάνι με σουτ που κόντραρε στον Καλάμπρια στάθηκε τυχερός. Στη συνέχεια η Μίλαν πήρε τα ηνία, πίεσε και πριν από το ημίχρονο μείωσε με αυτογκόλ του Μανιάνι έπειτα από σέντρα του Σαλεμάκερς από δεξιά (1-2).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκλεισαν τη Βερόνα, όμως φάνηκε ότι τίποτα δεν θα πάει καλά στον Ζλάταν, αφού ο Σουηδός εκτέλεσε πέναλτι άουτ, είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 90’ έστρωσε στον Καλάμπρια που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR για χέρι. Τελικά όμως ο Ιμπραΐμοβιτς βρήκε δίχτυα στο 93’ με ζυγισμένη κεφαλιά στο παραθυράκι έπειτα από τη γλυκιά σέντρα του Μπραΐμ Ντίαθ από δεξιά (2-2).

Πηγή: SDNA

Ζλάταν ΙμπραΐμοβιτςποδόσφαιροΜίλανΕλλάς ΒερόναSerie A