Αθλητισμός|09.11.2020 14:32

Κορονοϊός: «Απαράδεκτοι οι παίκτες μας» δηλώνει ο Ολυμπιακός για το πάρτι

Newsroom

Σε απολογία κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, Μπρούνο Φελίπε και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι «έσπασαν» το lockdown κι έδωσαν το «παρών» σε πάρτι που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την ενέργεια των ποδοσφαιριστών και τόνισε ότι θα τους επιβληθεί πρόστιμο. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι το πρόστιμο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στο ΕΣΥ.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

ΜπρούνοΛάζαρ ΡαντζέλοβιτςlockdownΡούμπεν ΣεμέδοΟλυμπιακός