Αθλητισμός|10.11.2020 22:31

Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ

Newsroom

Νέο κρούσμα κορονοϊου εντοπίστηκε στον ΠΑΟΚ καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας διαγνώστηκε θετικός σε Covid-19. Ο παίκτης τέθηκε άμεσα σε καραντίνα ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Απαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου υποβλήθηκαν και σήμερα (10/11) σε τεστ για τον κορονοϊό, με αφορμή το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα προτού επιστρέψουν στο γήπεδο.

Από τα τεστ προέκυψε κρούσμα σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν ανακοινώνεται σε αυτές τις περιπτώσεις εκτός κι αν επιλέξει ο ίδιος να το γνωστοποιήσει με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί.

Δεδομένης της κατάστασης πάντως, και της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων γενικότερα, αξίζει να αναφερθεί πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν γίνει ιδιαίτερα αυστηροί και σχολαστικοί ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς υποβλήθηκαν σε τρία τεστ τόσο την Τρίτη όσο και πριν από τους αγώνες με PSV και Απόλλωνα Σμύρνης.

ΚορονοϊόςΠΑΟΚποδόσφαιρο