Αθλητισμός|11.11.2020 17:03

Κορονοϊός: Δύο νέα κρούσματα στην ΑΕΚ - Συνολικά 18 οι νοσούντες

Newsroom

Ο κορονοϊός έχει πλήξει την ΑΕΚ που μετρά ήδη 18 κρούσματα τις τελευταίες ημέρες! Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση κάνει λόγο για δύο νέα κρούσματα καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και ο Ζίγκα Λάτσι προστέθηκαν στη λίστα εκείνων που έχουν νοσήσει.

Ο πρώτος που διαγνώσθηκε θετικός σε Covid-19 ήταν ο Μπακάκης και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα 17 κρούσματα, μεταξύ των οποίων και οι ποδοσφαιριστές Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ, Σάκχοβ, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα και εσχάτως οι Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι. Λόγω κορονοϊού άλλωστε αναβλήθηκε και το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Αρη. Απαντες έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ δεν πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις καθώς σχεδόν το μισό ποδοσφαιρικό τμήμα νοσεί.

«Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, κατά τον σημερινό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα. Πρόκειται για τους Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Ζίγκα Λάτσι, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί. Ευχές στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως και στους ήδη νοσούντες, για ταχεία ανάρρωση, επιστροφή στα Σπάτα και γρήγορη διέξοδο από αυτή την περιπέτεια που περνάει η ομάδα μας. Μεγάλη προσοχή και υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας!» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ.

SuperLeagueποδόσφαιροΚορονοϊόςΑΕΚ