Αθλητισμός|12.11.2020 10:35
Κορονοϊός: Παίκτης της Κροατίας βρέθηκε θετικός στο ημίχρονο του αγώνα με την Τουρκία
NewsroomΕνα από τα παράδοξα του κορονοϊού σημειώθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του διεθνούς φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών Ομάδων της Τουρκίας και της Κροατίας. Ο Ντομαγκότζ Βίντα αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, κι όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, έμαθε πως είναι θετικός στον κορονοϊό!
Οι Κροάτες τον έβγαλαν από τον αγώνα, αλλά οι Τούρκοι που το έμαθαν, προσπάθησαν να... ιχνηλατήσουν τις επαφές του στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Βέβαια προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο για τους Τούρκους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους συμπαίκτες του, με τον Βίντα να ανεβάζει μία φωτογραφία του πριν τον αγώνα αγκαλιά με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Μακρόν άνοιξε τη συζήτηση για πυρηνικά στην Ευρώπη - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή»
- Οι αγρότες κάνουν ολονυχτία με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα - «Μόνο κοροϊδία πήραμε»
- Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 15χρονο στη Λούτσα - «Τι έκανα, τι έκανα» φώναζε ο ανήλικος οδηγός
- Εντυπωσιακή έρευνα: Ο πυρήνας της Γης μπορεί να περιέχει 45 ωκεανούς υδρογόνου