Αθλητισμός|12.11.2020 19:24

Παναθηναϊκός: Δοκιμές και πειράματα Μπόλονι στο φιλικό με Απόλλωνα (1-1)

Newsroom

Ισόπαλο (1-1) έληξε το φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/11) στο  Κορωπί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ο Λάζλο Μπόλονι δεν είχε στη διάθεσή του περισσότερους από τους μισούς παίκτες της ομάδας.

Ο Ρουμάνος προπονητής ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να προβεί σε δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμό, εξαιτίας των πολλών απουσιών (για παράδειγμα ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός ήταν ο 19χρονος Σπύρος Τζαβίδας) και παρέταξε τον Παναθηναϊκό σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Βιγιαφάνιες σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τους Αϊτόρ και Μπεκ στα δύο άκρα. 

Επιπλέον, ο Μολό αγωνίστηκε ξανά σε θέση δεξιού μπακ, στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μαυρομμάτης με τον Καραγιάννη και ο Χουάνκαρ σε ρόλο αριστερού μπακ (ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός, παρεμπιπτόντως, έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και είχε θετική εικόνα). Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι νεαροί Αλεξανδρόπουλος και Σερπέζης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι προερχόμενοι από την ακαδημία Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μάριος Τζαβίδας, καθώς και ο Κόναν

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 40λεπτο με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ για το «τριφύλλι» ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθανασακόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αϊτόρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος -Μολό, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Χουάνκαρ - Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης - Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Μπεκ - Σ. Τζαβίδας. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μ. Τζαβίδας, Κόναν.

Απόντες ήταν οι: Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι: Αγιούμπ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Βέλεθ.

H αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λισγάρας, Ρώσση, Μπαξεβανίδης, Κολ, Κιτόκο, Μουνιέ, Φερνάντεθ, Ντάουντα. Στο β’ ημίχρονο ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με τους: Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Μπρούσιτς, Φατιόν, Λαγό, Κιτόκο, Καραγκούνη, Χειρίτραντα, Βάρκα, Μπεντινέλι, Ντάουντα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Ιωαννίδης και Τσιλούλης.

Πηγή: SDNA

Απόλλων ΣμύρνηςΠαναθηναϊκόςφιλικό