Αθλητισμός|15.11.2020 15:39

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Newsroom

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού σε διάστημα δύο ημερών ανακοίνωσε η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επισημαίνουν πως ένα ακόμη μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό σε Covid-19. Ωστόσο όπως επισημαίνεται, το εν λόγω άτομο το οποίο είναι ασυμπτωματικό δεν είχε έρθει σε επαφή με την πρώτη ομάδα μετά την αναμέτρηση με τη Αλμπα το βράδυ της Πέμπτης (12/11).

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι ασυμπτωματικό, δεν είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. Σήμερα (15/11) οι "ερυθρόλευκοι" υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για Covid-19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων -ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο- οι παίκτες προπονήθηκαν ατομικά» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Σημειωτέον ότι ο Ολυμπιακός την ερχόμενη εβδομάδα έχει να δώσει δύο δύσκολα παιχνίδια για την Euroleague: εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα (18/11, 22.00) και τη Βιλερμπάν (20/11, 21.45) για την 9η και 10η αγωνιστική.

ΟλυμπιακόςμπάσκετΚορονοϊός