Αθλητισμός|15.11.2020 21:48
Ασύλληπτο γκολ πίσω από τη σέντρα στο Καζακστάν - Αλβανία!
NewsroomΜπορεί το Καζακστάν να γνώρισε την ήττα από την Αλβανία για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League, όμως οι παίκτες του πέτυχαν ένα εκπληκτικό γκολ που είναι βέβαιο πως θα διεκδικήσει το βραβείο για το καλύτερο τέρμα του 2020. Η Αλβανία μόλις είχε «γράψει» το 2-0 με τον Ισμαΐλι στο 23' και αμέσως μετά, με τη σέντρα, ο Αμπικεν όχι απλά δοκίμασε το πόδι του αλλά έστειλε... συστημένη την μπάλα στο τέρμα του Μπερίσα, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.
Μολονότι πάντως το Καζακστάν μείωσε σε 2-1, στη συνέχεια οι Αλβανοί πέτυχαν και τρίτο γκολ επικρατώντας τελικά με 3-1, αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες για πρωτιά στον όμιλο στη μάχη με τη Λευκορωσία.
Δείτε το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε το Καζακστάν
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις