Αθλητισμός|18.11.2020 23:57

Live streaming από το OPEN Ελλάδα - Σλοβενία: Ο «τελικός» της Εθνικής στο Nations League

Newsroom

Καιρό είχε να δώσει η Εθνική ομάδα ένα ματς με χαρακτήρα τελικού. Η Ελλάδα του Τζον Φαν 'τ Σχιπ είναι ανανεωμένη, βελτιωμένη και πιο ελκυστική συγκριτικά με την καταστροφική μετά Φερνάντο Σάντος εποχή και πλέον -μετά από μια μαύρη περίοδο διαρκών αποτυχιών- ευελπιστεί να πετύχει τον στόχο της πρωτιάς στον τρίτο όμιλο της Γ' κατηγορίας που θα φέρει τη χώρα μας στη Β' κατηγορία του Nations League. Για να συμβεί αυτό η Ελλάδα χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη απέναντι στη Σλοβενία (απόψε, 21.45, Open TV) στο γήπεδο της Ριζούπολης καθώς βρίσκεται στο -2 στη βαθμολογία.

Η Ελλάδα θέλει να κλείσει θετικά αυτόν τον κύκλο του Nations League, καθώς όχι μόνο θα βελτιώσει τη θέση της ομάδας στο ranking της FIFA έχοντας μελλοντικά καλύτερες κληρώσεις σε προκριματικούς γύρους αλλά παράλληλα θα διατηρήσει και μια έσχατη ελπίδα για να συμμετάσχει (μέσω Nations League) στα πλέι οφ για το Μουντιάλ εφόσον δεν τα καταφέρει μέσα από την παραδοσιακή διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα αρχίσουν τον Μάρτιο.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης, Γιακουμάκης.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Δίχως γκολ τελείωσε το ματς, γεγονός που στέρησε από την Ελλάδα τη δυνατότητα να προβιβαστεί...

Πατήστε το play στη φωτογραφία για να δείτε σε live streaming το παιχνίδι Ελλάδα - Σλοβενία μέσω του OPEN TV. 

Τελική βαθμολογία

1. Σλοβενία 14

2. Ελλάδα 12

3. Κόσοβο 5

4. Μολδαβία 1

Εθνική Σλοβενίαςlive streamingΕθνική ομάδαOpen TVεθνική ΕλλάδαςNations League