Νέο πλήγμα για Ολυμπιακό: Νοκ άουτ ο Βαλμπουενά από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
NewsroomΔεν έχει σταματημό η ατυχία του Ολυμπιακού καθώς μετά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Αχμέντ Χασάν που νόσησαν με κορονοϊό, ένας ακόμη βασικός παίκτης θα απουσιάσει από το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα (21/11). Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση στην προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».
Ο Γάλλος μέσος μάλιστα θα χάσει και το ματς που ακολουθεί με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League, όπως επίσης και την αναμέτρηση με τον Αρη για τη Super League. «Δυστυχώς τραυματίστηκα στην προπόνηση και θα απουσιάσω τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένω 100% δίπλα στην ομάδα, ως συνήθως. Πάμε», αναφέρει ο Γάλλος άσος στον λογαριασμό του στο twitter.
To πρόβλημα ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος, μολονότι έχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τρία βασικά γρανάζια της ομάδας.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!