Αθλητισμός|19.11.2020 16:14

Ηταν δίκαιο κι έγινε πράξη: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι ως το 2023

Newsroom

Κάτοικος Μάντσεστερ θα παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 49χρονος Καταλανός προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023. Την ανακοίνωση έκανε ο βρετανικός σύλλογος που ανέφερε ότι «το ταξίδι συνεχίζεται». 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ανέλαβε τη Σίτι το καλοκαίρι του 2016, εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα έχει συμπληρώσει μια επταετία στους Πολίτες. ενώ ήδη έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Κύπελλο και τρία Λιγκ Καπ. Ωστόσο, ο διακαής πόθος για τον ίδιο αλλά και για το κλαμπ είναι το Champions League.

«Το νέο συμβόλαιο είναι μια φυσιολογική συνέχεια σε ένα ταξίδι που συνεχώς εξελίσσεται. Είναι αποτέλεσμα κοινής εμπιστοσύνης και σεβασμού ανάμεσα στον προπονητή και το κλαμπ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μας» ανέφερε ο πρόεδρος της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.

Από την πλευρά του, ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι «αυτή η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει ένας προπονητής για να δουλέψει. Εδώ έχω όλα όσα θέλω και χρειάζομαι για να κάνω σωστά το έργο μου και χαίρομαι που με πιστεύουν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και η διοίκηση».

T

Premier LeagueΜάντσεστερ ΣίτιΠεπ Γκουαρδιόλαποδόσφαιρο