Αθλητισμός|20.11.2020 01:07

Live Τσιτσιπάς - Ναδάλ: Η πιο μεγάλη ώρα του Στέφανου στο ATP Finals

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται αντιμέτωπος απόψε (19/11, 22.00, Cosmote Sport 6) με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική του ATP Finals τον θρυλικό Ισπανό Ράφα Ναδάλ και θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στην ημιτελική φάση προκειμένου να προασπιστεί το στέμμα που πήρε το 2019 στο Λονδίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει ως κορυφαία στιγμή στην καριέρα του τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν στο ίδιο γήπεδο και στο ίδιο τουρνουά, θα προσπαθήσει να λυγίσει τον αξεπέραστο Ναδάλ των 20 τίτλων Γκραν Σλαμ, που επίσης καίγεται για τη νίκη προκειμένου να μην αποκλειστεί πρόωρα. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του άλλου ομίλου Ντανίλ Μεντβέντεφ το Σάββατο (21/11) για μια θέση στον τελικό.

Τσιτσιπάς και Ναδάλ έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές και ο «Στεφ» έχει κατορθώσει να νικήσει μία φορά, πέρυσι στα ημιτελικά της Μαδρίτης. Κι είναι ένας από τους λιγοστούς παίκτες στο tour που έχουν κατορθώσει να νικήσουν το Big 3: Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα από το live του SDNA

Ράφαελ ΝαδάλΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςATP Finals