Αθλητισμός|21.11.2020 18:12

Super League: Ματς με... απ' όλα αλλά χωρίς νικητή το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης

Newsroom

Τέσσερα γκολ, ανατροπές, πέναλτι και... μπόλικο VAR περιελάμβανε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης που εν τέλει έληξε δίχως νικητή έπειτα από 102 λεπτά αγώνα! Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο πρώτο τρίποντο της σεζόν αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν παραμένοντας δίχως νίκη και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League έπειτα από εννέα αγωνιστικές. Διατηρήθηκε πάντως η παράδοση που θέλει τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία καθώς αυτό ήταν το πέμπτο μεταξύ τους ισόπαλο ματς στα τελευταία έξι παιχνίδια!

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ (0-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 41' αλλά η Λαμία πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα ισοφαρίζοντας (1-1) στο 57' με τον Ντέλετιτς. Μάλιστα κανείς εκ των δύο σκόρερ δεν πανηγύρισε καθώς αμφότεροι έχουν παρελθόν σε Λαμία και Αστέρα, αντιστοίχως. Η Λαμία έκανε την ολική ανατροπή (2-1) με ωραίο γκολ του Τσούκαλου στο 69', μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του, αλλά στο 78' ο Αστέρας έφερε ξανά το ματς στα ίσια με σουτ του Ριέρα (2-2).

Στο 91' ο διαιτητής Τσαγκαράκης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λαμίας αλλά έπειτα από «τσεκ» που έγινε στο VAR διαπιστώθηκε ότι το χέρι του Ιγκλέσιας έγινε εκτός περιοχής κι ως εκ τούτου δόθηκε φάουλ.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αραμπούλι (66' Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος, Μπουλούλης (99' Σαραμαντάς), Ντέλετιτς

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (76' Ντρούπι Γκόμες), Βαλιέντε (88' Ιγκλέσιας), Ριέρα (88' Αλί Μπαμπά), Σίτο (76' Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (65' Τιλίκα).

Αστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕSuperLeague