Αθλητισμός|21.11.2020 19:56

Γκολ ο Απόλλων, πέναλτι ο Ατρόμητος και 2-2 στο Περιστέρι

Newsroom

Ο Απόλλων έβαλε δύσκολα στον Ατρόμητο που όμως βρήκε απαντήσεις από το σημείο του πέναλτι και απέφυγε την ήττα στην έδρα του (2-2). Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν εξαιρετική και προηγήθηκε δύο φορές αλλά η ομάδα του Περιστερίου ισοφάρισε ισάριθμες φορές με εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου. Οι φιλοξενούμενοι που έμειναν μακριά από τη νίκη για έκτο σερί παιχνίδι, πήραν τον πρώτο τους βαθμό έπειτα από πέντε σερί ήττες. Εδειξαν πάντως ότι διαθέτουν μια ομάδα που αξίζει περισσότερα από τη βαθμολογική θέση που κατέχουν. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση της Super League.

Ο Απόλλων αιφνιδίασε τον Ατρόμητο και μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Φατιόν (0-1). Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν στη συνέχεια και χρειάστηκε να στήσουν την μπάλα στο σημείο του πέναλτι για να φέρουν το ματς στα ίδια καθώς στην κανονική ροή του αγώνα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Ισοφάρισαν (1-1) στο 37' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου έπειτα από χέρι του Ντομίνγκες.

Και πάλι όμως στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, ο Απόλλων έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους και με κοντινό σουτ του Ιωαννίδη, έπειτα από φάση διαρκείας, πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ (1-2) στο 47'. Ο Ατρόμητος στο 65' απείλησε με κεφαλιά του Γούτα αλλά ο Βέρχουλστ αντέδρασε σωστά. Ομως έπειτα από παρέμβαση του VAR κι αφού πέρασαν πέντε λεπτά (!) και χρειάστηκε να σπεύσει στην οθόνη του VAR και ο ρέφερι Τζήλος για να δει τη φάση, δόθηκε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ και πάλι ο Μανούσος στο 72' (2-2). 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87' Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87' Ούμπιδες), Χαρίσης (57' Ριμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος, Μανούτσος, Κωτσόπουλος (78' Ενσικουλού), Μάτιτς (57' Μπουσούλατζιτς). 

Απόλλων: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60' Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (80' Φερνάντεθ), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Μουνιέ (60' Κιτόκο), Φατιόν (80' Σλίβκα).

Απόλλων ΣμύρνηςΑτρόμητοςSuperLeagueποδόσφαιρο