Αθλητισμός|30.11.2020 19:10

1-0 και... «δεν είμαι καλά»! Ξανά κορυφή ο Αρης που πέρασε κι από το Αγρίνιο

Γιάννης Σκόκας

Τίποτα δεν σταματά την ξέφρενη πορεία του Αρη στο πρωτάθλημα της Super League. Οι Κίτρινοι πέρασαν νικηφόρα και από το Αγρίνιο και πάτησαν ξανά κορυφή. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου επικράτησε του Παναιτωλικού με το... αγαπημένο πια 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 18'. Ηταν η τέταρτη σερί νίκη των Θεσσαλονικέων στο πρωτάθλημα, όλες με 1-0 (!) μετά τα τρίποντα με Παναθηναϊκό (0-1), Απόλλωνα (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (1-0), ενώ με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και στον Βόλο. Εξαίρεση αποτελούν η νίκη επί της Λαμίας στην πρεμιέρα με 3-1 και η μοναδική βαθμολογική απώλεια με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2).

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 18' ο Μπρούνο Γκάμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μάνος). Ο Γκάμα πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Αρης νίκησε για έκτη φορά σε επτά αγώνες, κράτησε για τέταρτη σερί αγωνιστική μηδέν παθητικό στην άμυνα και οι Κίτρινοι πραγματοποιούν ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Και το ερχόμενο Σάββατο ο Αρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι κορυφής...

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο έδειξε σημάδια ανάκαμψης αλλά παρέμεινε δίχως νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος...

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μάλης (76' Τζανακάκης), Ντάλσιο, Τσιγκάρας (76' Αλβαρες), Ντίας, Μεντόζα (70' Ντουάρτε), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70' Βέργος), Αζάντι (61' Γιάκολις).

Άρης: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ρόζ, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Ματίγια (85' Σάσα), Γκάμα, Γκαρσία (63' Μπερτόλιο), Σίλβα (75' Μαντσίνι), Μάνος (85' Κρίστιαν Λόπεθ).

ΠαναιτωλικόςποδόσφαιροΑρηςSuperLeague