Αθλητισμός|24.11.2020 23:22

Super League: «Καίει» τον Ολυμπιακό ο παρατηρητής για τη λεκτική επίθεση στον Μπόλονι

Newsroom

Στο μικροσκόπιο των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ και του «αθλητικού δικαστή» της Super League βρίσκεται το επεισόδιο με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι και οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον έβριζαν και τον ανάγκασαν να διακόψει τη συνέντευξη Τύπου που έδινε στη Nova αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Τα αρμόδια όργανα για τις διώξεις έχουν στην κατοχή τους τις εκθέσεις του παρατηρητή, της αστυνομίας και το φύλλο αγώνα, προκειμένου, πέρα από την εικόνα μέσω του video που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν πράξεις ή παραλείψεις που παραβιάζουν τους κανονισμούς της ΕΠΟ αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο της SL 1 και της ΓΓΑ.

Ειδικά σε μια περίοδο έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού και αύξησης των θυμάτων, το να συνεχίζει το «Γ. Καραϊσκάκης» να λειτουργεί ως «κράτος εν κράτει» περιφρονώντας ακόμα και τα μέτρα για την πανδημία, είναι, αν μη τι άλλο, όπως θα έλεγε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «το λάθος μήνυμα»… Και δεν είναι η πρώτη φορά, αν θυμηθούμε τη συγκέντρωση και τους οργανωμένους πανηγυρισμούς έξω από το εν λόγω γήπεδο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η έκθεση του παρατηρητή, Διονύση Δήμου, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για την ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς καταγράφεται λεκτική βία κατά του προπονητή του τριφυλλιού, στοιχείο που μπορεί να επιφέρει ποινή για το κατηγορούμενο σωματείο.

Πηγή: SDNA

ΟλυμπιακόςΛάζλο Μπόλονι