Αθλητισμός|28.10.2018 13:54

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα Κ19

Αντώνης Τσακαλέας

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», όμως, επικράτησε του «τριφυλλιού» με 3-2 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε στη Θεσσαλονίκη και έτσι έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με τον Τζοβάρα στο 3'. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 20' με τον Σέχου, και οκτώ λεπτά αργότερα, ο σκόρερ των ασπρόμαυρων αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Ο ΠΑΟΚ επανέκτησε το προβάδισμα στο 28' με σκόρερ τον Δούμτση.

Στο 74' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, και ο Χριστογεώργος απέκρουσε την εκτέλεση του Λύρατζη. Δυο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε τρίτο γκολ, με «δράστη» τον Γαϊτανίδη. Ο Παναθηναϊκός μειώσε στο 88' με τον Παπαδόπουλο και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Σερπεζής έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Σκόρερ: 3' Τζοβάρας, 32' Δούμτσης, 76' Γαϊτανίδης - 20' Σέχου, 88' Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μπαλογιάννης, Δούμτσης (64' Θεοδωρίδης), Χατζηστραβός (83' Βουτσάς), Τζοβάρας (28' Πανίδης).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52' Βαγιανίδης ), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61' Σαντικάι ), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69'Παπαδόπουλος).

ΠΑΟΚ