Αθλητισμός|02.01.2019 21:31

Κάτοικος Φαλήρου ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA εξετάζεται η σχέση του φυσικού αυτουργού της επίθεσης- κατοίκου Φαλήρου με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ομάδας!

Το επόμενο στοιχείο που έρχεσαι στο φως της δημοσιότητας σήμερα αφορά τον 46χρονο δράστη που ταυτοποιήθηκε και δηλώνει ως μόνιμη κατοικία το Φάληρο.  Ωστόσο στο «μάτι» της Αστυνομίας έχει μπει η στενή σχέση που διατηρεί ο 46χρονος που ενοικίασε το λευκό Polo με γνωστό εξωδιοικητικό παράγοντα του ποδοσφαίρου, και πιο συγκεκριμένα σε μεγάλη ΠΑΕ. 

Οι επόμενες ώρες της έρευνας θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς μια τέτοια εξέλιξη πέραν της ποινικής θα δώσει και ποδοσφαιρική διάσταση.

Εξ αρχής άλλωστε οι έρευνες στράφηκαν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ δείχνουν πως το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να  ξεκαθαρίσει όχι μόνο ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί-καθοδηγητές της επίθεσης.  Αυτός είναι και ο στόχος της Αστυνομίας καθώς θεωρούν ότι το σχέδιο εκτελέστηκε με εντολή και η έρευνα πρέπει να οδηγήσει στον εγκέφαλο.

Κούγιας στο ethnos.gr: Γνωρίζουν τους φυσικούς αυτουργούς

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας αποκλειστικά στο ethnos.gr είχε αποκαλύψει πως «οι έρευνες που έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ. έχουν δείξει τα πρόσωπα που έκαναν τα εγκλήματα αυτά εναντίον του διαιτητή Τζήλου. Είναι άτομα που πληρώθηκαν για τα εγκλήματα αυτά. Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο με το οποίο  ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Λάρισα, μέσω των καμερών ασφαλείας της Αττικής Οδού. Το ίδιο αυτοκίνητο κατεγράφη και από άλλη κάμερα στην περιοχή του εγκλήματος. Πρόκειται για ένα άσπρο Polo, το οποίο νοικιάστηκε από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Θανάσης ΤζήλοςΛάρισαξυλοδαρμός