Αθλητισμός|30.11.2020 21:49

Απίθανο ματς στη Ριζούπολη: Επικό come back του Βόλου με Απόλλωνα από 3-0 σε 3-3!

Newsroom

Απίθανο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. Μολονότι η Ελαφρά Ταξιαρχία προηγήθηκε στο σκορ με 3-0, η θεσσαλική ομάδα δεν τα παράτησε και με ένα επικό come back κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να πάρει έναν βαθμό από ένα ματς που έμοιαζε καταδικασμένη να χάσει.

Ο Απόλλων απείλησε μόλις στο 6' με τον Μπεντινέλι αλλά ο Γκαραβέλης αντέδρασε σωστά, ενώ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 31' με τον Μπαξεβανίδη, ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ. Ο Βόλος απάντησε με ευκαιρία στο 43' έπειτα από σουτ του Μαρτίνες που κατέληξε άουτ, ενώ στο 36' υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για χέρι του Κολ για το οποίο όμως δεν δόθηκε πέναλτι παρά την εξέταση της φάσης και από VAR. Τελικά ο Απόλλων ήταν εκείνος που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Τσιλούλη στο 44'. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά έπειτα από τσεκάρισμα της φάσης στο VAR, το τέρμα μέτρησε (1-0).

Οσο ιδανικά τελείωσε το α' ημίχρονο άλλο τόσο ιδανικά άρχισε και το β' ημίχρονο ο Απόλλων, που σκόραρε στο 48'. Ο Ντομίνγκες με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 και πρόσφερε ασφάλεια στον Απόλλωνα για τη συνέχεια. Και το... πάρτι του Απόλλωνα συνεχίστηκε καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 55' ο Μπεντινέλι εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, νικήθηκε από τον Γκαραβέλη αλλά πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 3-0.

Ο Βόλος πάντως συνέχισε να προσπαθεί και μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Δουβίκα στο 60', ενώ στο 79' με γκολ του Μπαρτόλο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίνη πέτυχε το 3-2. Και το επικό come back της θεσσαλικής ομάδας ολοκληρώθηκε στο 92', οπότε μετά από γέμισμα του Ουάρντα και πάσα του Μπαρτόλο, ο Κολόμπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3. 

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (76' Τσαμπούρης), Φατιόν, Κολ (76' Μαρκ Φεντάντες), Τσιλούλης (58' Σλίβκα), Μπεντινέλι (84' Μουνιέ), Ιωαννίδης.

Βόλος: Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50' Νίνης), Κιάκος (50' Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70' Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας.

ποδόσφαιροSuperLeagueΑπόλλων ΣμύρνηςΒόλος ΝΠΣ