Αθλητισμός|02.12.2020 16:49

Καρέρα: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας στον όμιλο»

Newsroom

Μολονότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε δυσμενή θέση στον όμιλό της στο Europa League και οι πιθανότητές της για πρόκριση είναι ελάχιστες ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε ότι η ομάδα του θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Μπράγκα και τη Λέστερ. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τους Πορτογάλους, ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για τα πλάνα του, για το κατά πόσο ένιωσε πίεση μετά τη βαριά ήττα από τη Ζόρια, καθώς και για τους στόχους της χρονιάς.

Αναλυτικά, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την ΑΕΚ με Μπράγκα και Παναθηναϊκό και την διαχείριση των παικτών: «Σίγουρα, υπάρχει παίκτης που δεν θα παίξει αύριο και θα ξεκουραστεί για την Κυριακή. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε σήμερα στην προπόνηση για το ποιος πρέπει να παίξει με την Μπράγκα».

Για το αν θεωρεί επιτυχημένη τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν θεωρώ πως έχουμε φτάσει στους στόχους μας. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Παρότι έχουμε λίγες ελπίδες για να περάσουμε θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για να προκριθούμε και στη συνέχεια στο γήπεδο θα φανεί αν μπορούμε να το κάνουμε».

Για την ομιλία του στους παίκτες πριν από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και για την πίεση που ένιωσε η ομάδα: «Οχι, δεν έχει σχέση με την πίεση και την ήττα από την Ζόρια. Πριν από κάθε αγώνα μιλάω με τους παίκτες και το κάνω ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων».

ΑΕΚποδόσφαιροEuropa LeagueΜάσιμο Καρέρα