Αθλητισμός|08.12.2020 19:33

ΑΕΚ: Σκληρή γλώσσα από Μελισσανίδη και οπαδούς στους παίκτες

Newsroom

Η μίνι αγωνιστική κρίση που διανύει η ΑΕΚ, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εντάθηκε και ο Δημήτρης Μελισσάνιδης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Και το έκανε σε ιδιαίτερα έντονο τόνο θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ ζήτησε άμεση βελτίωση.

Το αφεντικό της ΑΕΚ μίλησε και με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τους οποίους ζήτησε την άποψη για το τι βλέπουν εντός ομάδας το τελευταίο διάστημα και παράλληλα μετέφερε κάποιες από τις απόψεις του για το τι ενδεχομένως δεν πάει καλά. Η ομιλία Μελισσανίδη στους παίκτες έγινε δίχως την παρουσία άλλων ατόμων, ούτε καν του τεχνικού τιμ. Και ο λόγος του ήταν ιδιαίτερα έντονος. Πάντως ο Μελισσανίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον προπονητή Μάσιμο Καρέρα τη Δευτέρα (8/12).

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα πάντα, για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την ομάδα. Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά το γεγονός πως είχε ως βασική πρόθεση να τονώσει το ηθικό του Ιταλού τεχνικού και να του επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του, δεν ...έκρυψε λόγια και σε ό,τι αφορά πράγματα που τον έχουν προβληματίσει από την εικόνα της ομάδας. Ήταν ανοιχτή κουβέντα, χωρίς «ταμπού». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά το γεγονός πως δεν θεωρεί ότι ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει κάνει λάθη και σοβαρά μάλιστα, εξακολουθεί να πιστεύει πως αξίζει να του δοθεί περιθώριο να συνεχίσει την προσπάθεια του στην ΑΕΚ. Ολα αυτά συζητήθηκαν, όπως συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της ομάδας και οι παρατηρήσεις του Καρέρα πάνω σε αυτά.

Προηγουμένως, επίσκεψη στα Σπάτα πραγματοποίησαν και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μίλησαν με το ποδοσφαιρικό τμήμα στέλνοντας μήνυμα ενόψει της συνέχειας εφόσον δεν υπάρξει βελτίωση. «Εχουμε έρθει στο ξενοδοχείο, ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο. Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας», είπαν αρχικά οι οπαδοί.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενοι στους νεαρούς Μιτάι και Μαχαίρα τόνισαν: «Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό για εσάς αλλά φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα». Όταν αποχώρησαν οι οπαδοί, ο Μάσιμο Καρέρα απευθύνθηκε στους παίκτες λέγοντας: «Δεν πρέπει να παρερμηνεύσετε λανθασμένα αυτό που έγινε. Αυτό που είδατε ήταν η αγάπη του κόσμου. Είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε. Είναι μια κίνηση που δείχνει την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα μας».

Πηγή: SDNA

οπαδοίΑΕΚποδόσφαιροΔημήτρης Μελισσανίδης