Αθλητισμός|09.12.2020 19:25

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Βόλος στην Τρίπολη: Ισοφάρισε στο 94' τον Αστέρα

Newsroom

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βόλος απέδειξε ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» σκοράροντας στο φινάλε ενός αγώνα. Το έκανε στο ΟΑΚΑ, όπου έχανε 1-0 από τον Παναθηναϊκό (1-1), το έκανε στο θεσσαλικό ντέρμπι όπου έχανε 0-1 από την ΑΕΛ (1-1), το έκανε ακόμη στη Ριζούπολη, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από τον Απόλλωνα (3-3). Και για τέταρτη φορά τον τελευταίο ενάμιση μήνα κατόρθωσε να αποσπάσει μια ισοπαλία μολονότι έχανε. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε το προβάδισμα (1-0) μέχρι το 94' αλλά ο Περέα είχε διαφορετική άποψη σκοράροντας με... buzzer beater για το 1-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας ήταν ανώτερος και πιο δραστήριος στο α' ημίχρονο και κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του (1-0) με ένα γκολ του Μπαράλες, ο οποίος στο 24' ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος έπειτα από ανατροπή του Κολόμπο).

Η ομάδα του Βόλου θέλησε να αλλάξει την... ιστορία του ματς στο β' ημίχρονο αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκε σε δυσχερή θέση καθώς ο Τζήλος καταλόγισε και δεύτερο πέναλτι για χέρι του Δουβίκα εντός περιοχής στο 48'. Ωστόσο, τούτη τη φορά, στην εκτέλεση του Μπαράλες μολονότι ήταν καλή, ο γκολκίπερ Κλέιμαν στο ντεμπούτο του με τον Βόλο αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε το πέναλτι.

Κι αφού γλίτωσε το 2-0, ο Βόλος παίζοντας με υπομονή μέχρι το φινάλε βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 94' με τον Περέα ισοφαρίζοντας (1-1). Ο Βόλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φεράρι με δεύτερη κίτρινη στο 90'.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Κάστανο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (66' Βαλιέντε), Γκόμες, Σίτο (67' Τιλίκα), Μπαράλες, Κρέσπι (86' Ρούμπεν Γκαρθία).

Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Ριέντστρα, Νίνης, Μαρτίνες (46' Περέα), Ουάρντα (95' Κιάκος), Δουβίκας, Μπαρτόλο.

Βόλος ΝΠΣSuperLeagueΑστέρας Τρίποληςποδόσφαιρο