Αθλητισμός|03.01.2019 22:10

Antetokounmpomania: O Giannis φαβορί για αρχηγός στο NBA All Star Game

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βάλει πλώρη για να γίνει ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που θα είναι αρχηγός της Ανατολής στο All Star Game του NBA. Ο Greek Freak φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί καθώς από τα αποτελέσματα της πρώτης διαλογής προκύπτει ότι βρίσκεται πρώτος σε ψήφους στην ανατολική περιφέρεια καθώς και στη δεύτερη θέση πίσω από τον Λεμπρόν Τζέιμς. 

Πίσω από τον Giannis βρίσκονται οι Κοουάι Λέοναρντ (Τορόντο), Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια), Ντουέιν Γουέιντ (Μαϊάμι) και Καϊρί Ίρβινγκ (Βοστώνη), με τους Κέμπα Γουόκερ (Σάρλοτ), Μπεν Σίμονς (Φιλαντέλφια), Τζίμι Μπάτλερ (Φιλαντέλφια), Τζέισον Τέιταμ (Βοστώνη)

Στην πρώτη πεντάδα της Δύσης ο Ντόντσιτς

Από την άλλη πλευρά, το παιδί - θαύμα του Σλοβενικού μπάσκετ Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στην πέμπτη θέση των ψήφων της Δύσης. Εκτός από τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Λούκα Ντόντσιτς την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ντέρικ Ρόουζ (Μινεσότα), Στέφεν Κάρι και Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ).

Η ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 Ιανουαρίου και οι 10 βασικοί θα ανακοινωθούν στις τρεις ημέρες αργότερα. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν οι δύο αρχηγοί ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά θα κληθούν να επιλέξουν τους συμπαίκτες τους σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Τέλος οι αναπληρωματικοί πρόκειται να ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου.

All Star GameΓιάννης ΑντετοκούνμποNBA