Αθλητισμός|14.12.2020 21:32

Super League: Λαμπερός Αστέρας... τύφλωσε τον Ατρόμητο στην Τρίπολη

Newsroom

Ενας Αστέρας λαμπερός... τύφλωσε τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Η αρκαδική ομάδα πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, κυριάρχησε για 90 λεπτά απέναντι σε έναν... θαμπό Ατρόμητο και πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη με 2-0 στο πέσιμο της αυλαίας της 12ης αγωνιστικής της Super League. Με τη νίκη αυτή (η πρώτη μετά από έξι σερί ματς δίχως τρίποντο) η αρκαδική ομάδα έκανε άλμα εξάδας καθώς προσπέρασε τον ΟΦΗ και βρέθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστές και σκόρερ για το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς ήταν οι Κρέσπι και Μπαράλες.

Ο Αστέρας ήταν σε εξαιρετική ημέρα και έδειξε τις διαθέσεις του απέναντι στον Ατρόμητο, που ένιωσε την πρώτη σοβαρή απειλή στο 27' με τον Κρέσπι, ο οποίος σούταρε από μακρινή απόσταση, κι αφού η μπάλα κόντραρε στα σώματα, άλλαξε πορεία και προσέκρουσε στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα όμως (29') ο Κρέσπι δεν αστόχησε όταν μετά από κεφαλιά του Μπαράλες, ο Τομάσεβιτς απομάκρυνε προσωρινά και η μπάλα έφυγε με δύναμη από τα πόδια του Ισπανού και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη, ο οποίος στο 35' έσωσε την ομάδα του (μαζί με το δοκάρι) από βέβαιο γκολ του Μπαράλες με κεφαλιά.

Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου ήταν και πάλι «παρών» στο 52', οπότε ο Ιγκλέσιας σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή και ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά αποτρέποντας το γκολ και πάλι με τη βοήθεια του δοκαριού! Η κυριαρχία του Αστέρα επιβεβαιώθηκε στο 85', οπότε ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μουνάφο εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαράλες διαμορφώνοντας το 2-0.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82' Γκαρθία), Καστάνιο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (82' Τιλίκα), Γκόμεθ (18' Ριέρα), Σίτο (61' Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72' Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56' Aγκάγιεφ), Νταβιώτης, Ενσικούλου (46' Κωτσόπουλος), Μουνίθ (57' Μουνίθ), Μανούσος (56' Χριστοδουλόπουλος).

SuperLeagueποδόσφαιροΑτρόμητοςΑστέρας Τρίπολης