Αθλητισμός|16.12.2020 17:10

Αντετοκούνμπο: Στα γαλανόλευκα η γέφυρα του Μιλγουόκι προς τιμήν του Greek Freak

Newsroom

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA υπέγραψε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα μείνει για πέντε χρόνια ακόμα στα «ελάφια» και θα λάβει 228 εκατ. δολάρια.

Όπως είναι φυσικό, η λατρεία στην πόλη του Μιλγουόκι για τον δύο φορές MVP του NBA, είναι έκδηλη τα τελευταία χρόνια και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά το βράδυ της Τρίτης, όταν η γνωστή γέφυρα Hoan φωταγωγήθηκε γαλανόλευκη προς τιμής της Ελλάδας, πατρίδας του «Greek Freak».

Η εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι και γενικότερα στην πολιτεία του Ουισκόνσιν είναι τεράστια καθώς με την υπογραφή του ο σταρ των Μπακς επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του, που δεν ανήκει στις «μεγάλες αγορές» του NBA τις οποίες προτιμούν οι περισσότεροι σταρ (Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Σαν Φρανσίσκο κ.α), θα παραμείνει πρωταγωνίστρια και θα διεκδικεί τον τίτλο του NBA και τα επόμενα χρόνια.

T



Τη φωτογραφία της γέφυρας ανέβασε, μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό και ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Άλεξ Λάσρι, και τη συνόδευσε με τα emojis της ελληνικής  σημαίας και ενός ελαφιού.

T
T
T

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκιΜιλγουόκι Μπακςγέφυρα