Αθλητισμός|04.01.2019 14:04

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Μορεϊρα, φεύγει για Ιταλία

Θοδωρής Φελάνης

Ο Αγκολέζος σέντερ αποχαιρέτησε τον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από την Βίρτους Μπολόνια και θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Μορείρα είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του εδώ και μέρες στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τις καθυστερήσεις πληρωμών. Δεν είναι φυσικά ο μοναδικός παίκτης που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα ενώ και η ίδια η διοίκηση μέσω του Μπάνε Πρέλεβιτς σε συνέντευξη Τύπου είχε ομολογήσει την αδυναμία κάλυψης του φετινού μπάτζετ!

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ανάλογες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού εξετάζουν κι άλλοι παίκτες του «δικεφάλου» όπως ο Χάτσερ, ο Τζαμάλ Τζόουνς, ο Γκάρετ, ο Αθηναίου ,ενώ ο Κόνιαρης «φλερτάρει» με τον Ολυμπιακό! Ο κίνδυνος αποσύνθεσης του ρόστερ είναι ορατός, ενώ τελευταία πρωτοβουλίες για την εξεύρεση μιας λύσης έχει αναλάβει κι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι παίκτες ζήτησαν ενημέρωση από τον Μπάνε Πρέλεβιτς (μάλιστα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια προπόνηση). Σε περίπτωση που δε δοθεί άμεσα μια λύση, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν σκέψεις περί αποχής. Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου για την 12η αγωνιστική χωρίς τον Μορέιρα αλλά και χωρίς τον Γκάρετ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΠΑΟΚBasket League