Αθλητισμός|20.12.2020 22:55

Live ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Newsroom

Ωρα για ντέρμπι στην Τούμπα καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (19.30, Novasports 1) τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να μειώσει και πάλι τη βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό στους πέντε πόντους λίγο πριν από το μεταξύ τους εξ αναβολής ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου. Από την πλευρά του όμως και το «τριφύλλι» στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2020 έχοντας «κλειδώσει» την πέμπτη θέση.

Mε απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει στη διάθεσή του τους Ροντρίγκο, Ουαγκέ, ενώ και για τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι έχασε την τελευταία στιγμή τον αρχηγό της ομάδας Κουρμπέλη, ο οποίος μένει εκτός για τρεις εβδομάδες, ενώ στη διάρκεια της προθέρμανσης τέθηκε νοκ άουτ και ο γκολκίπερ Διούδης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Μακέντα.

Παρακολουθήστε live το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

LIVEΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΠΑΟΚ